• Afspraak maken of wijzigen? Wij zijn bereikbaar van ma t/m vrij:
  • 023 - 549 05 35
  • info@fysiosantpoort.nl

Nellyanne Rijneveld

In 1981 is Nellyanne afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Haarlemse Academie voor Fysiotherapie. Vervolgens is zij tot 1989 in Zwitserland in twee verschillende ziekenhuizen werkzaam geweest. Ze werkte in het ziekenhuis in Zug en later Zurich voornamelijk op de afdeling orthopedie en gynaecologie. Tevens gaf ze postnatale educatie en werkte een middag in de week met geestelijk gehandicapten, ook begeleidde ze het voetbalteam van F.C. Baar.
Na een wereldreis van een half jaar is ze in Nederland teruggekomen en werkte ze 11,5 jaar in het Medische Centrum Alkmaar op de afdeling neurologie. Tegelijkertijd begon ze in een particuliere praktijk te werken in Santpoort-Noord. In 1997 begonnen zij samen het Fysiotherpeutisch Centrum Santpoort. In hetzelfde jaar studeerde ze af als manueel therapeute in de internationale methode Maitland.

Opleiding:

Manueel therapie Maitland
Haarlemse Academie voor FysiotherapieCursussen

McKenzietherapie:
Behandelmethode m.n. gericht op acute nek- en rugproblematiek.
Bekkenbodem re√ęducatie:
Behandeling incontinentiemobilisatie technieken van Stoddard.
Cyriax Mulligan-concept:
Specifieke methode m.n. voor het herstellen van gewrichtfunctiesmobilisation of the nervous system stabilisatie van het schoudergewricht en de CWKstabilisatie van de heup en het SIG Chaitow Moderne neuromusculaire technieken
Management of Low Back Pain, O’Sullivan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of stel een vraag

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar